TA KONTAKT

VELKOMMEN TIL OSS

Hva kan du forvente når du tar kontakt?


Vi  etterstreber å være i en dialog med alle som tar kontakt med oss. Siden vi ikke har en egen sekretær, må dessverre store deler av denne dialogen gå elektronisk via mail/sms til du kommer i behandling og vi endelig kan få bli bedre kjent med deg.

 

På grunn av enorm pågang startet vi våren 2018 med jevnlige inntaksmøter, der vi vurderer alle henvendelsene vi har fått. Når du henvender deg trenger vi fødselsdatoen din, samt epostadressen din, for å få sendt deg spørreskjema slik at vi kan foreta mest mulig forsvarlige vurderinger av alle som er i kontakt med oss. Vi benytter oss av Infopad, slik at alle dine opplysninger behandles ihht. gjeldende lovgivning i helsevesenet. Om du ikke har fått spørreskjemaet i løpet av 14 dager, så sjekk spam-filteret/folderen.


Henvendelser til instituttet sendes til post@koherenthelse.no eller benytt kontaktskjemaet litt lenger ned på denne siden (trenger da kun fornavn, epost og fødselsdato). Ønsker du å ta kontakt med de individuelle behandlerne finner du epost nederst på siden.  Fastlegen din kan også sende oss digital henvisning igjennom Norsk helsenett.

 PS. Vi minner om at epost/sms ikke er egnet for helseinformasjon eller annen sensitiv informasjon.


 Om du ikke ønsker å svare på spørreskjemaet, så vil du allikevel stå på vår inntaksliste, men vi har da ingen opplysninger om deg for å foreta våre vurderinger. Et alternativ er da å sende oss et brev der du forteller litt om deg selv og hva du opplever i din hverdag og kropp. Vår postadresse er: Atlet Fysio, Kongeveien 47, 1412 Sofiemyr.

 
 
 
 
 

Individuelle timer


Det er stor pågang på våre individuelle timer ift. kapasiteten vi har. Vi må derfor prioritere henvendelser. Dette betyr at enkelte kommer raskt inn, mens andre dessverre aldri vil få noe tilbud så lenge pågangen på tjenesten overgår kapasiteten.

Gruppetimer


Vi har faste grupper, samtidig som vi forsøker å opprette grupper for å bøte noe på kapasitetmangelen på psykomotorisk fysioterapi i kommunen.

Følg oss